З нагоди Міжнародного дня захисту дітей вперше проведено соціальний інтерактивний квест «ДИТЯЧА РАДА»

На початку заходу депутатка селищної ради Оксана Якимів поспілкувалась з дітками на тему їх мрій і планів на майбутнє. Також учасники дійства мали можливість...

На початку заходу депутатка селищної ради Оксана Якимів поспілкувалась з дітками на тему їх мрій і планів на майбутнє.

Також учасники дійства мали можливість завітати в кожен кабінет адмінбудівлі селищної ради, спостерігати за роботою працівників апарату ради та в супроводі Володимира Луцького (активіста, помічника-консультанта депутата селищної ради, співавтора Програми молодіжної політики селищної ради) послухати інформацію про діяльність органу місцевого самоврядування.

Основною ідеєю заходу була реалізація принципу відкритості органів місцевого самоврядування.З нагоди Дня захисту дітей селищний голова Микола Мацалак вручив діткам подарунки. А також сьогодні було започатковано акцію “Горнятко чаю з селищним головою”, де діти мали можливість поспілкуватись з Миколою Мацалаком та задати йому низку запитань, які їх цікавлять.

Діти – основа нашої громади, і розуміння діяльності місцевої ради, формує громадянську свідомість та стимулює до прояву громадської активності.

Категорії
Життя
Новини
Loading...