У Франківську на вулиці Івана Павла ІІ з’явиться нова пішохідна доріжка

Ще 1200 м2 свіженької пішохідної доріжки з’явиться на вулиці Івана Павла ІІ.  Процес уже пішов. Раніше тут була калабаня та під час дощу далеко тягнулося...

Ще 1200 мсвіженької пішохідної доріжки з’явиться на вулиці Івана Павла ІІ.  Процес уже пішов. Раніше тут була калабаня та під час дощу далеко тягнулося болото – при тому, що за кількістю пішоходів ця вулиця може зрівнятися зі Стометрівкою!

Віталій Бурко – депутат Івано-Франківської міської ради у цьому окрузі ще з 2010 року. Каже, щоб пройти цю ділянку дороги, пішоходам треба було проявляти ледь не акробатичні навички. Втім, мікрорайон змінюється на очах:

«За 10 років тут було зроблено дуже багато роботи. Багато дворів забруковані або заасфальтовані. Найбільшою проблемою була сама вулиця Івана Павла ІІ, особливо на пішохідних зонах. Нарешті є і проектно-кошторисна документація, і виділені кошти. Тож ремонт спочатку зроблять на тротуарі до магазину АТБ з парного боку. Пізніше – з другого боку вулиці», – відмічає Віталій Бурко.

Директор Департаменту благоустрою Ігор Сенчук каже, що департамент приділяє особливу увагу пішохідним зонам та тротуарам. Цього року в цьому напрямку планують зробити декілька об’єктів.

А міський голова зауважує, що благоустрій мікрорайону продовжуватиметься і на дорогах, і у дворах:

«Тротуари, особливо в бік Епіцентру, в дуже поганому стані. Тому зробимо тротуар, щоб можна було нормально ходити. А ще поставимо тут лавочки і буде достатньо хороша відпочинкова зона. І, звісно, маємо в планах покращувати благоустрій дворів у цьому мікрорайоні. Щоб тут було і гарно, і комфортно мешкати», – розповідає Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

Читайте також: На Калущині зводять спорткомплекс

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...