Митрополит Володимир освятив пам’ятну дошку отцю Зеновію Кисілевському

У неділю, 13 червня, Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин з пастирським візитом відвідав парафію Покрови Пресвятої Богородиці, с. Терновиця, Тисминецького району. В...

У неділю, 13 червня, Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин з пастирським візитом відвідав парафію Покрови Пресвятої Богородиці, с. Терновиця, Тисминецького району. В часі візиту Владика звершив Архієрейську Божественну Літургію, а також освятив пам’ятну дошку отцю Зеновію Кисілевському.

Про це інформують у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Численні вірні, молодь та діти на церковному подвір’ї радо вітали Митрополита щирими посмішками та словами. За українським звичаєм діти вручили Митрополиту хліб та сіль, а адміністратор парафії о. Володимир Канюк запросив Митрополита очолити святкові богослужіння.

Розпочались урочистості з спільної Архієрейської Божественної Літургії, під час якої Владиці співслужили численні священнослужителі Івано-Франківської Архієпархії. В часі проповіді Митрополит Володимир розважав над уривком з Євангелія у неділю св. Отців І Нікейського собору.

Свята Церква цю неділю присвятила пам’яті св. Отців, що охоронили первісних християн від фальшивої науки священника Арія, який у 3-му столітті виступив проти Церкви.

Після Літургії Владика освятив пам’ятну дошку ісповідникові віри, безстрашному Христовому апостолові, великому синові українського народу і Католицької церкви о. Зеновію Кисілевському та подякував усім парафіянам за їхній вклад в розвиток парафіяльного життя.

Читайте також: У Долині майже вдвічі підвищать тарифи на воду

Категорії
Життя
Новини
Loading...