У Коломиї продавчиня вкрала з магазину 25 300 гривень – її покарали іспитовим строком на рік

Коломийський міськрайонний суд ухвалив вирок стосовно продавчині, яка привласнила гроші магазину. Обвинувачена з 1 жовтня 2018 по 22 травня 2019 працювала на посаді продавця продовольчих товарів...

Коломийський міськрайонний суд ухвалив вирок стосовно продавчині, яка привласнила гроші магазину.

Обвинувачена з 1 жовтня 2018 по 22 травня 2019 працювала на посаді продавця продовольчих товарів в магазині, власником якого є приватний підприємець  – потерпілий.

Обвинувачена, діючи умисно, керуючись корисливими мотивами спрямованими на привласнення чужого майна, яке було їй ввірене та перебувало в її віданні, усвідомлюючи протиправний суспільно-небезпечний характер своїх дій, шляхом вільного доступу, привласнила грошові кошти в сумі 25 300 гривень, що зафіксовано і підтверджується актом інвентаризації товарно-матеріальних цінностей по підприємцю потерпілому.

У судові засіданні жінка зізналася, що привласнила грошові кошти в сумі 25 300 гривень, які використала на власні потреби. Завдану потерпілому шкоду, не відшкодувала із-за відсутності коштів. Щиро розкаюється у вчиненому, просить суворо не карати.

Суд ухвалив визнати жінкою винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України та призначити покарання у виді  іспитового строку на один рік.

Категорії
Гроші
Новини
Loading...