Через зливу у Франківську підтопило три вузлові електричні підстанції

Через зливу в Івано-Франківську підтопило три вузлові електричні підстанції. Відтак на частині вулиць міста немає світла, подекуди не працюють світлофори. Про це Суспільному Карпати...

Через зливу в Івано-Франківську підтопило три вузлові електричні підстанції. Відтак на частині вулиць міста немає світла, подекуди не працюють світлофори.

Про це Суспільному Карпати повідомила речниця “Прикарпаттяобленерго” Юліана Гойло.

За її словами, немає світла, зокрема, у центрі Франківська та в мікрорайоні Опришівці. Надати точний перелік вулиць не можуть, оскільки зайняті відновленням електропостачання.

Приблизно о 17-й годині в Івано-Франківську почалася злива, яка тривала трохи більше 10 хвилин. Відтак у місті затопило низку вулиць.

Користувачі Telegram-чату “112” повідомляють, що світла немає на вулицях Василіянок, Челюскінців, Горбачевського, Витвицького, Голинського, Галицькій, Коновальця. Крім того, зазначають у чаті, на вулиці Січинського обірвані електричні дроти.

Юліана Гойло каже, що до деяких затоплених підстанцій зараз немає доступу. У центрі планують відновити світло приблизно до 18:30. Щодо інших частин міста — поки невідомо.

Читайте також: Через зливу у Франківську підтопило вулиці: у деяких районах немає світла. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...