Підопічні геріатричного пансіонату відвідали Галицький національний природний парк

Мешканці Івано-Франківського геріатричного пансіонату побували на екскурсії у Галицькому національному природному парку. За словами організатора культурно-дозвіллєвої діяльності Марії Калинюк, через карантинні обмеження півтора року...

Мешканці Івано-Франківського геріатричного пансіонату побували на екскурсії у Галицькому національному природному парку. За словами організатора культурно-дозвіллєвої діяльності Марії Калинюк, через карантинні обмеження півтора року вони не мали змоги ні покидати заклад, ні приймати відвідувачів, пише Суспільне Карпати.

Ми вирішили зробити для мешканців закладу свято – провести екскурсію на відкритому повітрі із дотриманням карантинних обмежень. Наші підопічні давно ніде не були, їм цікаво подивитися, як живуть тваринки, як за ними доглядають, у яких умовах усе це відбувається. Думаємо проводити схожі екскурсії і надалі, – каже Марія Калинюк.

Екскурсію провели двічі: у четвер для молодших мешканців геріатричного пансіонату, а у п’ятницю – для старших.

Під час прогулянки інженер з рекреації та благоустрою Галицького національного природного парку Тетяна Буряк розповіла гостям про тварин та птахів, які перебувають у центрі.

Категорії
Дозвілля
Новини
Loading...