В Україні від сьогодні розпочинається подача електронних заяв у виші

З середи, 14 липня, в системі Єдиної державної бази з питань освіти (ЄДЕБО) розпочинається подача електронних заяв у заклади вищої освіти. Як передає Укрінформ,...

З середи, 14 липня, в системі Єдиної державної бази з питань освіти (ЄДЕБО) розпочинається подача електронних заяв у заклади вищої освіти.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє ДП “Інфоресурс”.

14 липня, стартує подання електронних заяв до закладів освіти. Зверніть увагу, що перші дні подання заяв зазвичай є найбільш проблемними – система перевантажується через велику кількість одночасних звернень. Не поспішайте все зробити в перший день, часу вистачить всім. Але й, звісно, не відкладайте все на останні години, – повідомили в ДП “Інфоресурс.

Прийом заяв на бюджетну форму навчання триватиме з 14 по 23 липня. На бюджет вступники можуть подати до 5 заяв, на контрактну форму навчання – до 30.

Зараз, за даними ДП “Інфоресурс” в системі ЄДЕБО вступники на основі повної загальної середньої освіти вже створили 166 999 електронних кабінетів, вступники на основі вищої освіти створили 16 798 е-кабінетів, вступники на основі молодшого спеціаліста – 21 125 е-кабінетів.

Категорії
Новини
Новини
Loading...