Митрополит Епіфаній освятив розписи кафедрального собору у Коломиї

18 липня  Блаженніший Епіфаній освятив розписи кафедрального собору Преображення Господнього Коломийської єпархії. Митрополит очолив святкову Божественну літургію, наприкінці якої привітав громаду зі знаменною подією – освяченням...

18 липня  Блаженніший Епіфаній освятив розписи кафедрального собору Преображення Господнього Коломийської єпархії.

Митрополит очолив святкову Божественну літургію, наприкінці якої привітав громаду зі знаменною подією – освяченням розписів і завершенням облагородження величного кафедрального собору та побажав, щоб Господь і надалі давав усі можливості для розбудови Коломийського краю.

Про це повідомляє пресслужба Івано-Франківської обласної адміністрації.

Наші храми оновлюються, стають кращими для того, щоб отримувати у них Господню благодать. Зараз ми ведемо невидиму боротьбу із небезпечною коронавірусною хворобою. Вона забрала життя багатьох наших співвітчизників, тому ми повинні бути відповідальними і мудрими. Ми маємо можливість відвідувати такі прекрасні храми, подолавши той складний час випробувань карантинними обмеженнями, – підкреслив Митрополит Київський і всієї України Епіфаній. – На Сході України досі триває неоголошена війна, яка забирає наших синів і дочок. Молитовно, усім серцем , допомогою та діями ми підтримуємо наших Героїв.

Його Блаженство відзначив архієпископа Онуфрія орденом Архістратига Божого Михаїла першого ступеня. Церковні нагороди отримали меценати та благодійники єпархії.

Категорії
Прикарпаття
Новини
Loading...