На Рожнятівщині через негоду 27 будинків відрізані від села

Цього разу найбільше постраждали мешканці села Нижній Струтинь, що на Рожнятівщині. У селі зруйновано лівий берег річки Чечва, а також частину вулиці Зарічна. Тут...

Цього разу найбільше постраждали мешканці села Нижній Струтинь, що на Рожнятівщині. У селі зруйновано лівий берег річки Чечва, а також частину вулиці Зарічна.

Тут втрачено автомобільне і пішохідне сполучення 27-ми домогосподарств по вулиці Зарічна. Виникла загроза руйнування моста через річку Чечва в селі Нижній Струтинь.

Про це повідомляє  Рожнятівська селищна рада.

Рожнятівська селищна рада провела позачергове засідання ТЕБ та НС. Селищний голова з відповідними листами звернувся про допомогу до керівництва обласної державної адміністрації та обласної ради, депутатів обласної ради, а також Дністровського басейнового управління водного господарства, до відання якого належить об’єкт водного господарства.

Ця ділянка річки Чечва була небезпечною з часу минулорічного паводку. Відповідний запит  про виділення коштів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Рожнятівською селищною радою подали у січні 2021 року. Проте фінансування на зазначений об’єкт не виділили.

Категорії
Новини
Новини
Loading...