В Івано-Франківську благодійний фонд створює “банк кадрів” та допомагає у пошуках роботи

Благодійний фонд “Карітас – Івано-Франківськ” пропонує роботодавцям і менеджерам із персоналу допомогу з пошуком кваліфікованих працівників. Про це Суспільному Карпати розповіла виконавча директорка організації Наталія Козакевич. “Створюємо...

Благодійний фонд “Карітас – Івано-Франківськ” пропонує роботодавцям і менеджерам із персоналу допомогу з пошуком кваліфікованих працівників. Про це Суспільному Карпати розповіла виконавча директорка організації Наталія Козакевич.

“Створюємо банк даних тих людей, які шукають роботу. На сторінці “Територія професійного успіху” у Facebook, яку ми розробили, є спеціальна Google-форма. Її можна заповнити, і тоді ми отримуємо інформацію про пошукача роботи. Наші спеціалісти повинні уточнити, яка робота, у якій сфері, з якою зайнятістю”, — розповіла Наталя Козакевич.

Наразі з питаннями щодо працевлаштування звернулися четверо людей. Один із них – роботодавець, який шукає фахівця з інформаційно-комунікаційних технологій.

Ініціативу “Карітас – Івано-Франківськ” у сфері зайнятості підтримує благодійна організація із французького міста Грасс, з якою прикарпатці співпрацюють із 2009 року.  Проєкт із працевлаштування планують здійснювати упродовж двох років. Окрім анкетування для шукачів роботи, планують проводити мотиваційні вебінари.

Читайте також: Наприкінці тижня у Франківську відбудеться медовий фестиваль

Категорії
Життя
Новини
Loading...