У річці на Франківщині масово гине риба

Учора, 4 серпня, Державну екологічну інспекцію Карпатського округу повідомили про масову загибель риби у річці Сівка, що на Калущині. Держінспектори оперативно виїхали для проведення позапланової перевірки....

Учора, 4 серпня, Державну екологічну інспекцію Карпатського округу повідомили про масову загибель риби у річці Сівка, що на Калущині.

Держінспектори оперативно виїхали для проведення позапланової перевірки. На місце події також прибули представники ДСНС, рибоохоронного патруля, держпродспоживслужби, ГУ Нацполіції та представники органів місцевого самоврядування.

Відібрано проби поверхневих вод із річки Сівка, які передано для дослідження в лабораторію Державної екологічної інспекції Карпатського округу. Також працівники Держпродспоживслужби для проведення аналізів відібрали взірці загиблих водних біоресурсів.

Представники рибінспекції провели відбір загиблої риби для визначення видового складу та обрахунку кількості, а також подальшого розрахунку завданої довкіллю шкоди. Складено акт обстеження місця масової загибелі риби.

За результатами візуального обстеження водойми на поверхні в деяких місцях спостерігається забарвлення води в бурий колір. Перевірка триває.

Немає опису світлини.
На зображенні може бути: водойма

Читайте також: За добу на Прикарпатті вакцинувалися 3 324 людини

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...