У Франківську відкрили Українсько-Ізраїльський «Благодійний Фонд Керен Ор для Нашої Дитини»

Сьогодні, 17 серпня, в Івано-Франківську відкрили Українсько-Ізраїльський «Благодійний Фонд Керен Ор для Нашої Дитини» для допомоги онкохворим дітям. Місто постійно виділяє одноразові допомоги дітям на...

Сьогодні, 17 серпня, в Івано-Франківську відкрили Українсько-Ізраїльський «Благодійний Фонд Керен Ор для Нашої Дитини» для допомоги онкохворим дітям.

Місто постійно виділяє одноразові допомоги дітям на лікування. Мінімально ми даємо від 50 тисяч та максимум до 200 тисяч, але цього також мало. Тому я дуже радий, що в місті відкрився такий фонд, – каже мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Засновник благодійного фонду «Керен Ор» Артур Андоніс каже, що багато дітей, які потрапляють на лікування до Ізраїлю, саме з західної України. Саме тому вони вирішили відкрити філію свого фонду у Франківську.

Ми сподіваємось, що Івано-Франківськ стане флагманом в західній Україні в плані благодійності, а ми постараємось всіляко допомогти у цій справі.
Наша ціль – допомогти дітям саме тут. Багато хто хоче приїхати на лікування у Ізраїль, але не у всіх є можливість. Тому мова йде про допомогу на місці. Мова не лише про лікування, але й про різні медикаменти, іграшки та інші речі, які дуже необхідні діткам та їхнім сім’ям, – каже Андоніс.

Щоб отримати допомогу від фонду необхідно звернутися до офісу, який знаходиться в Івано-Франківську на вулиці Франка, 25 А.

Категорії
Новини
Новини
Loading...