Як до дня Незалежності військові урочисто пройшлися Франківськом

24 серпня в Івано-Франківську влаштували прохід військових, який стартував від площі імені Івана Франка. У День Незалежності України в Івано-Франківську відбувся урочистий прохід військових...

24 серпня в Івано-Франківську влаштували прохід військових, який стартував від площі імені Івана Франка.

У День Незалежності України в Івано-Франківську відбувся урочистий прохід військових підрозділів, які дислокуються на території області, інформує «Галка».

На площі перед пам’ятником Івана Франка влаштували виставку техніки від військових, ДСНС та поліції. Зокрема Національна гвардія представила квадроцикли, патрульні автомобілі та броньовані автівки, які беруть участь у бойових діях на Сході.

Через дощ, який від самого ранку накрив місто, ходу розпочали пізніше запланованого часу.

На площі зібралися десятки військових різних формувань, нацгвардійці та рятувальники в урочистій формі, поліціянти. Прохід супроводжував військовий оркестр.

Військовий оркестр виконав Гімн України, а після цього всіх полеглих героїв вшанували хвилиною мовчання. Хода стартувала по вулиці Незалежності.

Завершували колону учасники війни на Сході.

Гвардійський оркестр 50-го полку імені полковника Семена Височана Західного оперативно-територіального об’єднання НГУ під керівництвом старшого лейтенанта Арсена Галюка виконав найпопулярніші українські та світові хіти. Музиканти у формі продемонстрували дефіле та чудовою грою створили святковий настрій.

Категорії
Культура
Новини
Loading...