1 лютого в Коломиї знову запрацюють майже всі дитсадки. Школи – під питанням

Вже з вівторка, 1 лютого, діти зможуть знову відвідувати дитячі садки. Не працюватимуть тільки садки №2 “Дударик”, №7 “Росинка” та №16 “Орлятко”, адже там...

Вже з вівторка, 1 лютого, діти зможуть знову відвідувати дитячі садки. Не працюватимуть тільки садки №2 “Дударик”, №7 “Росинка” та №16 “Орлятко”, адже там досі спостерігається високий рівень захворюваності персоналу.

Про це повідомив очільник Коломийської громади Богдан Станіславський, інформує “Галка”.

Також не настільки однозначною зараз є ситуація в школах. Управління освіти щоденно проводить моніторинг коломийських закладів освіти. Остаточне рішення буде прийнято в п’ятницю, про що додатково мер обіцяє повідомити на своїй сторінці у фейсбук.

“Ми мусили ввести жорсткі та непопулярні заходи, щоб зупинити лавиноподібне збільшення кількості хворих. Адже новий вид COVID-19 під назвою “Омікрон” призвів до побиття багатьох рекордів захворюваності в нашій громаді. Але сьогодні вже фіксуємо падіння рівня захворюваності. Це дозволило нам послабити карантинні обмеження.

Але ще не час розслаблятися. Ми повинні й надалі дотримуватися карантинних обмежень. Вкотре нагадую про необхідність носіння маски, дотримання соціальної дистанції, користування антисептиками та інші дії щодо боротьби з COVID-19″, – йдеться у дописі.

Також Станіславський закликає батьків залишати дітей вдома, якщо ті спостерігають у них симптоми захворювання.

“Також якщо ви спостерігаєте такі симптоми у дітей: кашель, нежить, підвищену температуру, хриплість, слабкість, втрату нюху та смаку – негайно зверніться до вашого лікаря та залиште дитину вдома. Адже ми несемо відповідальність не тільки за своє здоров’я, а й за оточуючих”

Читайте також: “Госпіталізація стабільно продовжується”, – Людмила Сірко про інфікування COVID-19 серед дітей

Категорії
Новини
Новини
Loading...