Потепління не біда: на міському озері ажіотаж рибалок та ковзаністів

Попри «плюсову» температуру та шалені темпи танення льоду, на міському озері справжній ажіотаж. Люди активно рибалять компаніями або поодинці та не бояться провалитися під...

Попри «плюсову» температуру та шалені темпи танення льоду, на міському озері справжній ажіотаж.

Люди активно рибалять компаніями або поодинці та не бояться провалитися під лід. Якщо пощастить, то можна навіть зустріти сміливців, які курсують озером на ковзанах.

Чоловіки кажуть, що лід ще досить товстий та міцний. До того ж вони вже багато років рибалять на озері й знають, як потрібно поводитись у випадку, якщо крига під ногами проломиться.

Провідний фахівець сектору зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області Світлана Бабушкіна повідомила журналістам МІСТА, що біля озера є цілодобова група рятувальників.

Ми систематично проводимо рейди, інформуємо людей про правила поведінки на озері. Окрім того, там постійно чергує цілодобова група рятувальників. Вони попереджають людей через гучномовці та спілкуються з ними особисто. Цієї зими на міському озері не було жодного нещасного випадку, – розповіла Світлана Бабушкіна.

Читайте також: У Калуші скасовують дистанційне навчання

Категорії
Життя
Новини
Loading...