На Калущині затримали зловмисників, які вкрали телефонний кабель

Нещодавно спільний наряд поліції охорони та Калуського відділу поліції отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності лінії телефонного кабелю ВАТ «Укртелеком». Інформує Управління поліції охорони...

Нещодавно спільний наряд поліції охорони та Калуського відділу поліції отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності лінії телефонного кабелю ВАТ «Укртелеком».

Інформує Управління поліції охорони в Івано-Франківській області

Правоохоронці  затримали злочинців за крадіжку телефонного кабелю.

«Від імені колективу Івано-Франківської філії ПАТ «Укртелеком» хочу висловити подяку Вам та Вашому багаточисельному колективу за плідну співпрацю та пильність Ваших працівників. Філія являється структурним підрозділом ПАТ «Укртелеком», який на сьогоднішній день є найбільшим національним оператором телекомунікацій. Безперебійне функціонування телекомунікаційної мережі та надійність охорони об’єктів залежить від цілісності та надійного збереження кабельних ліній зв’язку. На жаль, у зв’язку з погіршенням соціально-економічних умов життя громадян побільшало крадіжок кабелів зв’язку з метою здачі їх на брухт кольорових металів. Завдяки оперативним діям працівників поліції було неодноразово затримано зловмисників, а кабель збережено”, — висловили подяку у ПАТ «Укртелеком».

Читайте також: Церкву Московського патріархату виселяють із комунального приміщення на Чорновола. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...