У Франківську затримали студента, який продавав наркотики у Telegram

В Івано-Франківську поліцейські затримали 19-річного студента, який, ймовірно, розповсюджував наркотики через Telegram-канал. Про це повідомили на Facebook-сторінці обласної поліції. Як йдеться у дописі, поліцейські...

В Івано-Франківську поліцейські затримали 19-річного студента, який, ймовірно, розповсюджував наркотики через Telegram-канал. Про це повідомили на Facebook-сторінці обласної поліції.

Як йдеться у дописі, поліцейські на одній з вулиць Франківська зупинили чоловіка. Під час поверхневої перевірки у нього знайшли полімерні пакунки із речовиною, схожою на канабіс. У коробці також лежало каміння, що “збільшило вагу пакунка та мало відвернути увагу”.

У Франківську затримали 19-річного студента: за версією поліції, розповсюджував наркотики у Telegram

“Для розповсюдження наркотичних речовин хлопець створив Telegram-канал і збував їх, розміщуючи “закладки”. Збут одного граму канабісу у цьому чаті коштував 220 грн. Поліцейські встановили й джерело надходження наркотиків і зараз розшукують спільників”, — йдеться у повідомленні.

У Франківську затримали 19-річного студента: за версією поліції, розповсюджував наркотики у Telegram

Поліцейські направили речовини на експертизу, а Telegram-канал ліквідували.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Згодом франківцю оголосять про підозру та оберуть міру запобіжного заходу.

Читайте також: У Франківську знайшли тіло чоловіка: причини смерті встановлюють

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...