Саша Бо закликала єднатись та оприлюднила рекламу блогерки, яка просувала “кремлівський проект”

Франківська блогерка Саша Бо в своєму Instagram закликала користувачів єднатись, а через кілька сторіс оприлюднила рекламу харківської інфлюенсерки, яка раніше просувала «кремлівський проект», пишуть Версії....

Франківська блогерка Саша Бо в своєму Instagram закликала користувачів єднатись, а через кілька сторіс оприлюднила рекламу харківської інфлюенсерки, яка раніше просувала «кремлівський проект», пишуть Версії.

Франківська блогерка Саша Бо запустила в мережі флешмоб #язалишаюсьвукраїні.

Говорили зранку з колегами блогерами про те, що було б класно запустити флешмоб. Зараз кожному громадянину потрібно відчувати підтримку, що він не один. #язалишаюсьвукраїні разом ми сила і все буде добре, чуєте? Не ведіться на провокації і зберігайте спокій. Нас просто емоційно виснажують, – написала блогерка.

Раніше харківська блогерка-мільйонниця Діана Бакід рекламувала російський проєкт із розвитку РФ. У рекламному пості українка називала країну-агресора “нашою державою”.

На фото Бакід тримає рекламний проспект цього проєкту.

Пишатися нашою країною можна лише тому, що в ній є ще сильні уми, що спрямовують свій енергетичний потік в ім’я спільного майбутнього – так, наприклад, підприємець Дмитро Давидов запропонував свій план розвитку країни на 20idei.ru. Вважаю, що такий проект – великий подарунок для нашої держави і вона має його підтримати! – йдеться в супровідному тексті.

Після звернення журналістів Бакід видалила публікацію зі сторінки.

Крім того, Бакід називає себе екстрасенсом та запевняє, що може нормалізувати стосунки, передбачати майбутнє, покращити фінансове становище тощо. Вона також є експерткою російського видання “Ліза”.

Проект “20 ідей для розвитку Росії”, який просувала в інстаграмі Бакід, рекламували блогери, артисти із Росії, а також державні російські ЗМІ. Серед тих, хто писав про цей проект, — комік Максим Галкін, актриса Наталія Рудова, співак Микола Басков, телеведучі Ксенія Бородіна та Олена Водонаєва.

Категорії
Новини
Новини
Loading...