Бізнес має працювати: керівники Прикарпаття закликають підприємців відновлювати роботу

Голови Івано-Франківської облради, ОДА та міський голова Івано-Франківська звернулися до малого і середнього бізнесу Прикарпаття із закликом відновити роботу, а магазини – не підвищувати...

Голови Івано-Франківської облради, ОДА та міський голова Івано-Франківська звернулися до малого і середнього бізнесу Прикарпаття із закликом відновити роботу, а магазини – не підвищувати ціни на товари і послуги.

«У нас тривожний час, але він незрівнянний з тим, що на передовій у східних, центральних, південних областях. І тому хоч є небезпека, ми закликаємо наші підприємства, наші установи, наш малий і середній бізнес працювати для того, щоб підтримувати на плаву економіку.

Ми не можемо сьогодні змарнувати накопичені ресурси, проїсти їх, а потім сподіватися тільки на гуманітарну допомогу із Заходу. Ми повинні помогти державі утримати економіку на плаву. Тому ми закликаємо усіх відновити функціонування наших підприємств і тим самим дати нашим людям можливість працювати, дати можливість працювати тим, хто прибув до нас і готовий працювати і себе забезпечувати», – сказав голова обласної ради Олександр Сич.

Голова ОДА Світлана Онищук наголосила на неприпустимості підвищення цін на житло та проїзд у військовий час, пише Курс

«Особливо ціни на оренду житла. Неможливо так, що була одна ціна, і зараз, коли у людей біда, коли лишилися на вулиці, підвищувати ціни у ще раз так. Давайте будемо тими людьми, які мають у серці Бога», – звернулась до прикарпатців Онищук.

До франківського бізнесу звернувся також міський голова Руслан Марцінків.

«Виходьте на роботу. Важливо, щоб інфраструктура у місті працювала. Особливо наголошую власникам магазинів: багато людей приїхали у наше місто взагалі без речей, і дуже важливо, щоб було де придбати їх. Промислові магазини обов’язково повинні працювати, мають бути місця, де люди зможуть купити найнеобхідніше: засоби гігієни, білизну», – сказав Марцінків.

Категорії
Гроші
Новини
Loading...