Бійцям 10 гірсько-штурмової бригади на передову доправили транспорт та гуманітарну допомогу

Бійці “десятки” на передовій отримали необхідний транспорт та гуманітарну допомогу, яку зібрали прикарпатці та волонтери. Про це повідомили на Facebook-сторінці “Фонд підтримки гірсько-штурмової бригади...

Бійці “десятки” на передовій отримали необхідний транспорт та гуманітарну допомогу, яку зібрали прикарпатці та волонтери. Про це повідомили на Facebook-сторінці “Фонд підтримки гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Зокрема, військові отримали 11 автомобілів: чотири мікроавтобуси для перевезення вантажів місцями дислокації та сім легковиків для бойових підрозділів.

Як йдеться у повідомленні, волонтери завантажили усі автівки технічними засобами: квадрокоптерами, тепловізорами, сушками для взуття, портативними душами, інструментами для ремонту техніки, акумуляторами для засобів зв’язку, блоками безперебійного живлення, ноутбуками та навіть відремонтованими квадроциклами. Також для бійців передали рюкзаки, взуття, одяг, наколінники, шоломи, розгрузки, плитоноски та харчі.

“Дякуємо всім небайдужим, які матеріально чи своїм власним часом зробили це все реальністю! Більшу частину вантажу ми придбали саме завдяки пожертвам на офіційні рахунки Фонду. Дякуємо людям та цілим громадам із-за кордону, які самостійно купили автомобілі для “едельвейсів”. І дякуємо волонтерам, які зголосилися їхати у найгарячіші місця на фронті, щоб потішити наших захисників”, — йдеться у дописі.

У Фонді повідомляють, що триває збір грошей для того, аби зібрати та відправити бійцям “десятки” наступний гуманітарний конвой. Реквізити для перерахунку грошей можна знайти за посиланням.

Категорії
Новини
Новини
Loading...