Ірина Федишин зібрала 300 тисяч гривень для українських військових

Гроші співачка збирає через свій благодійний фонд. Українська співачка Ірина Федишин не змогла залишатися осторонь після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Вона організувала збір...

Гроші співачка збирає через свій благодійний фонд.

Українська співачка Ірина Федишин не змогла залишатися осторонь після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Вона організувала збір коштів через свій благодійний фонд на потреби українських військових. 

Про те, скільки грошей вдалося зібрати і на що вони пішли, Федишин відзвітувала у відеозверненні в своєму Instagram-блозі. 

На рахунок надійшло вже 300 тис грн. За ці гроші Ірина замовила 310 пар взуття, 80 з яких постачальники дали безкоштовно. Крім того, було придбано 20 касок, 20 рацій, ліки, павербанки для тих, хто обороняє нашу країну. Зараз на рахунку благодійного фонду залишилося 6 тис грн.

Завдяки вашій допомозі, ми зробили вже багато хороших справ для наших захисників. Для них і для нас це важливо: допомагати, підтримувати і працювати кожен день для нашої перемоги! Ми продовжуємо боротися на всіх фронтах з повною енергією. Особлива потреба є в бронежилетах, тому будемо направляти кошти на їх закупівлю. Збір триває, приєднуйтесь, – написала Ірина Федишин у своєму блозі, і опублікувала реквізити для перерахування коштів.

Категорії
Прикарпаття
Новини
Loading...