Безпека людей понад усе: франківські ювенали нагадали мешканцям міста правила поводження під час тривоги

Не ігнорувати сигнали тривоги вкотре закликає ювенальна превенція Прикарпаття. Мешканцям Івано-Франківська вони роздали спеціальні нагадування, як діяти під час повітряної небезпеки. Листівки з інформацією...

Не ігнорувати сигнали тривоги вкотре закликає ювенальна превенція Прикарпаття. Мешканцям Івано-Франківська вони роздали спеціальні нагадування, як діяти під час повітряної небезпеки.

Листівки з інформацією ювенали роздали в центрі Івано-Франківська. Адже чимало містян досі ігнорують сигнали оповіщення: продовжують гуляти вулицями або просто сидять на лавках. Таким чином вони наражають себе на небезпеку. Адже тривожні сигнали лунають щодня, повідомляють Версії

Поліцейські закликали франківців попіклуватися про власну безпеку завчасно. Зокрема, мати напоготові тривожну валізку. І під час оповіщення не гаяти часу, а поспішати до укриття. Ці прості, однак важливі поради, можуть рятувати Ваше життя.

Працівники ювенальної превенції також роздали поради батькам, щоб дитина не загубилась в натовпі. Такі випадки в області наразі не зафіксовані. Однак у воєнний час люди мають бути напоготові.

Категорії
Життя
Новини
Loading...