В Калуській ЦРЛ оперує відомий лікар-офтальмолог з Києва

Відомий київський лікар-офтальмолог, голова спілки офтальмологів України, керівник офтальмологічної клініки «Візіобуд» Володимир Мельник відтепер оперує в Калуській ЦРЛ.  Про це повідомляє Калуська ЦРЛ, інформують «Вікна»....

Відомий київський лікар-офтальмолог, голова спілки офтальмологів України, керівник офтальмологічної клініки «Візіобуд» Володимир Мельник відтепер оперує в Калуській ЦРЛ.

 Про це повідомляє Калуська ЦРЛ, інформують «Вікна».

Тісна співпраця знаного як в Україні, так і за її межами лікаря-офтальмолога з Калушем триває вже майже 10 років. Але коли раніше Володимир Мельник приїжджав у Калуш і проводив оперативні втручання з приводу таких захворювань органів зору, як катаракта та глаукома раз у місяць, то тепер разом із калуськими офтальмологами робить їх щотижнево.

З початком бойових дій працювати в нашій клініці в Києві стало небезпечно, і її довелося закрити, розповідає Володимир Мельник. Тож наразі лікар працює в Калуші, де консультує, лікує та спільно з місцевими фахівцями (Ярослав Бук і Наталія Чав’як) оперує хворих.

Зрештою, саме завдяки знайомству з Ярославом Буком на одній із наукових конференцій і його запрошенню відвідати Калуш,  місто стало ще одним центром проведення операцій на сучасному рівні на такі захворювання очей, як катаракта і глаукома, зазначив Володимир Мельник. За його словами, за період співпраці разом із калуськими колегами  проведено  більше тисячі операцій, тобто в середньому близько 200 оперативних втручань у рік.

Всіх, хто має проблеми із зором, мешканців інших районів Прикарпаття та навколишніх регіонів лікар запрошує на прийом.

Звертатися з цього приводу можна в консультативну поліклініку КНП «Калуська ЦРЛ» безпосередньо очне відділення лікарні, яке знаходиться на п’ятому поверсі, а також в оптику «Здорового зору», що на вул. Хіміків, 8, де я постійно консультую та надаю відповідні рекомендації.

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...