Краматорськ: як військові РФ готували удар

Російська пропаганда завела стандартну шарманку про те, що “укрАинские нацисты разбомбили вокзал в Краматорске”. Натомість аналіз навіть 5-ти простих пунктів доводить, що рф заздалегідь...

Російська пропаганда завела стандартну шарманку про те, що “укрАинские нацисты разбомбили вокзал в Краматорске”. Натомість аналіз навіть 5-ти простих пунктів доводить, що рф заздалегідь готувалась до удару і саме окупанти винні у смерті десятків мирних мешканців, передає “цензор.нет”.

1. Вночі телеграм-канали окупантів дають пост, де “рекомендуть” не евакуюватись зі Слов’янська і Краматорська через ж/д вокзал.

2. О 10-25 на тг-каналах з’являється відео пуску ракет з Шахтарська (контролюється т. зв.”днр”).

3. “РИА Новости” опублікували інформацію про вибух о 10:25, хоча перші повідомлення в чатах почали з’явилися приблизно о 10:30. У Twitter повідомлення викладено через TweetDeck – сервіс використовується для надсилання відкладених постів. Тобто, текст був готовий заздалегідь.

4. На ворожих тг-каналах одразу з’являлися стоп-кадри після ударів. Із підписами: “работаем по скоплению боевиков ВСУ”. Пізніше ці дописи видалили. Однак скріни збереглися.

Також т.зв. “штаб терборони днр” відразу публікує заяву, де звинувачує Україну. 

5. На краматорській ракеті напис російською мовою.

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...