У Франківську почав курсувати тролейбус із назвами міст-героїв

13 квітня на маршрут дорогами Івано-Франківська вийшов тролейбус із надписами назв міст-героїв. Про те, чому така ініціатива є важливою зараз і доки курсуватиме тролейбус,...

13 квітня на маршрут дорогами Івано-Франківська вийшов тролейбус із надписами назв міст-героїв.

Про те, чому така ініціатива є важливою зараз і доки курсуватиме тролейбус, кореспондентці Суспільного розповів директора комунального підприємства “Електроавтотранс” Віталій Голутяк.

Указами Президента України від 6 і 24 березня визначили 10 нових міст-героїв, проте, за словами Віталія Голутяка, на тролейбусі їх є більше.

На цьому тролейбусі є 11 міст героїв — Буча, Гостомель, Ірпінь, Київ, Охтирка, Харків, Херсон, Миколаїв, Волноваха і Маріуполь. Ми додали також місто Київ, адже дуже багато людей з Івано-Франківська та області боронили столицю, — розповів Віталій Голутяк.

Міський голова Руслан Марцінків зазначив, що такою ініціативою хочуть нагадати людям в Івано-Франківську, що війна триває, а тилові міста мають демонструвати підтримку.

Зазвичай тролейбус курсує на сьомому маршруті — він сполучає два великі мікрорайони та їздить центральною частиною міста.

Один тролейбус, який присвячений саме цим містам-героям, — це гарна “фішка”, тому що я їду у тролейбусі, який присвячений сучасній боротьбі, — каже директор “Електроавтотрансу” Віталій Голутяк.

Він додав, що тролейбус із назвами міст-героїв курсуватиме містом до перемоги України.

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...