Франківців запрошують на виставку “Очі миру”

7 квітня о 18:00 на вулиці Незалежності, 6 (в приміщенні магазину IFranko Apple Store, на стометрівці) відбудеться відкриття виставки «Очі миру». Попередньо виставка була...

7 квітня о 18:00 на вулиці Незалежності, 6 (в приміщенні магазину IFranko Apple Store, на стометрівці) відбудеться відкриття виставки «Очі миру».

Попередньо виставка була проведена у Франції, планується – в Ірландії, Британії та Польщі.

Фотопроєкт «Очі миру» – про дітей та молодь, які дивляться крізь камеру і війну. Сотні різних історій, пронизливих поглядів, думок і ситуацій. Це проєкт про те, як війна в країні загартовує дух людей і підсилює цінність життя в мирі.

У рамках фотопроєкту зібрано 200 фото дітей і понад 30 пронизливих історій, з якими Star Face Family вирішили організувати фотовиставки по всьому світу, а розпочали з Франції.

На виставці буде можливість придбати листівки з фото та історіями дітей, які вимушено були змушені переїхати в Івано-Франківськ через війну. Виручені кошти підуть на організацію безкоштовних занять для дітей в школі Star Face Family, яка від початку березня навчає абсолютно безкоштовно понад 300 дітей.

Читайте також: У центрі Калуша писанками прикрасили дерева.ФОТО

Категорії
Uncategorized
Новини
Loading...