Марку “Русский военный корабль, иди нах*й” продали на аукціоні за 5 млн гривень

Марку “Укрпошти” з крилатою фразою українського захисника острова Зміїний “Русский военный корабль, иди нах*й” продали на благодійному аукціоні від Prozorro за 5 млн грн....

Марку “Укрпошти” з крилатою фразою українського захисника острова Зміїний “Русский военный корабль, иди нах*й” продали на благодійному аукціоні від Prozorro за 5 млн грн.

Гроші від продажу поштової марки відправили Збройним силам України, повідомила пресслужба “Укрпошти” у Facebook, передає “УП”.

Сьогодні наша армія отримала чималу суму допомоги. Зрештою, саме завдяки подвигам ЗСУ, марка набула такої популярності й змогла зібрати мільйони. 

Дякуємо учасникам аукціону й особливо переможцю, що боровся за комплект з автографом до останнього. Ці зусилля були недаремними, – наголосили в Укрпошті.

Нагадаємо, поштову марку “Русский военный корабль, иди нах*й” ввели в обіг 12 квітня. Її назва – слова українського прикордонника Романа Грибова острова Зміїний у відповідь російському кораблю став символом спротиву військовій агресії РФ

Категорії
Економіка
Новини
Loading...