На Прикарпатті великодні святкування минули спокійно та без правопорушень – поліція

Правоохоронцями Івано-Франківської області під час богослужінь грубих порушень правопорядку виявлено не було, а Великодня ніч минула спокійно. Понад 800 правоохоронців разом із військовослужбовцями Нацгвардії...

Правоохоронцями Івано-Франківської області під час богослужінь грубих порушень правопорядку виявлено не було, а Великодня ніч минула спокійно.

Понад 800 правоохоронців разом із військовослужбовцями Нацгвардії та курсантами поліцейського вишу було залучено до охорони публічної безпеки та правопорядку, зокрема поблизу храмів під час богослужінь та у місцях можливого скупчення людей до завершення релігійних заходів, інформує “Галка” з посиланням на сторінку поліції.

Комендантська година на території області тривала з 23 вечори до 5 ранку. В цей час поліціянти посилено патрулювали вулиці населених пунктів, перебували безпосередньо біля храмів, проводили роз’яснювальну роботу зі священнослужителями, мешканцями та гостями краю щодо обмежень комендантської години та алгоритму дій в разі «Повітряної тривоги».

Поліція Прикарпаття вітає мешканців та гостей краю зі святом Воскресіння Господнього й бажає мирного неба над головою, щастя і добробуту. Христос Воскрес!

Поліціянти продовжують дбати про безпеку на території Івано-Франківської області й забезпечують правовий режим воєнного стану.

Читайте також: Франківська регбістка стала гравчинею швейцарського “Базеля”

Категорії
Життя
Новини
Loading...