В Івано-Франківську зібрали необхідні речі для територіальної оборони.ФОТО

Сьогодні, 29 квітня, в Івано-Франківську завантажили велику фуру необхідних речей для тероборони. Насамперед поїхали засоби індивідуального захисту, господарські товари, продукти харчування та амуніція для...

Сьогодні, 29 квітня, в Івано-Франківську завантажили велику фуру необхідних речей для тероборони. Насамперед поїхали засоби індивідуального захисту, господарські товари, продукти харчування та амуніція для хлопців, яким вона зараз на передовій вкрай необхідна.

Пише Руслан Марцінків

“Дякую усім, хто долучився, щоб максимально швидко укомплектувати та відправити цей важливий вантаж”, – пише мер. 

Також Руслан Марцінків зауважив, що тероборона це підрозділ ЗСУ. І саме ЗСУ вирішує та розподіляє відправку підрозділів у ті чи інші точки. Так само й забезпеченням займається ЗСУ та ОВА.

За останній тиждень з Івано-Франківська до хлопців на передову поїхали «пікап», три тепловізори, 2 квадрокоптери та інші необхідні речі. 

“У сучасних умовах війни важливо оперативно та вчасно забезпечувати захисників усім необхідним. Тому стараємось доставляти допомогу якнайшвидше, реагуючи на потреби”. 

Раніше підрозділи тероборони вже отримали з Івано-Франківська генератори, пили, бензопили, перфоратори, шуруповерти, молотки та інші витратні матеріали. Також регулярно надходять медичні засоби, аптечки, засоби зв’язку, рації, біноклі, дрони.

Категорії
Місто
Новини
Loading...