ОТГ Івано-Франківщини отримали гуманітарну допомогу від ООН.ВІДЕО

Сотні матраців та наборів посуду. Їх уже розвозять територіальними громадами області. Залежно від того, скільки такої допомоги потребують внутрішньо переміщені особи. Гуманітарну допомогу вартістю...

Сотні матраців та наборів посуду. Їх уже розвозять територіальними громадами області. Залежно від того, скільки такої допомоги потребують внутрішньо переміщені особи. Гуманітарну допомогу вартістю 180 тисяч доларів Прикарпаття отримало в рамках співпраці із Міжнародною організацією з міграції ООН.

З початку війни в Україні Прикарпаття прийняло майже 150 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Більшість нині проживають в приватному секторі. Тим не менше, чимало людей змушені облаштовувати побут у державних чи комунальних приміщеннях, які не були для цього пристосовані. Саме для їхніх потреб в області організовують гуманітарну допомогу.

Нині на черзі інший проект співпраці із Міжнародною організацією з міграції ООН. Йдеться про вивчення потреб масового поселення вимушено переміщених осіб і забезепечення їх необхідною побутовою технікою, будматеріалами та продуктовими наборами, пише Вежа.

Категорії
Місто
Новини
Loading...