У Коломиї автівка злетіла у кювет: є постраждалі. ФОТО

Перевищив швидкість та перекинувся: прикарпатські поліцейські розслідують ДТП, в якій травмувалося двоє осіб. Дорожньо-транспортна пригода трапилася в Коломиї. Водій не впорався з керуванням та...

Перевищив швидкість та перекинувся: прикарпатські поліцейські розслідують ДТП, в якій травмувалося двоє осіб.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в Коломиї. Водій не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. У результаті з травмами до медзакладу доставлено керманича та його пасажира. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

8 травня о 14:30 до поліції надійшло повідомлення про ДТП по вулиці І.Франка. Виїздом на місце події правоохоронці з’ясували, що 35-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем Renault Kangoо, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги та з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП водія та його 7 -річного пасажира з травмами доставлено до лікувального закладу. Правоохоронці перевірили керманича на стан сп’яніння- тверезий.

За даним фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...