На Франківщині чоловіки викрали із птахоферми електродвигуни на суму близько 150 тисяч

Співробітники карного розшуку обласної поліції у співпраці з колегами Тисмениччини встановили та розшукали зловмисників, які упродовж січня, вчиняли крадіжки з птахоферми. Фігуранти викрадали електродвигуни....

Співробітники карного розшуку обласної поліції у співпраці з колегами Тисмениччини встановили та розшукали зловмисників, які упродовж січня, вчиняли крадіжки з птахоферми. Фігуранти викрадали електродвигуни.

Викрадене поліцейські вилучили. Слідчі здійснюють досудове розслідування, в ході якого фігурантам буде повідомлено про підозру.

На початку року до Тисменицького відділення поліції надійшло повідомлення від 35-річного мешканця Загвіздянської територіальної громади. Заявник розповів про те, що на територію приватного підприємства проникли невідомі особи та вчинили крадіжку.

Прикарпатські поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів і у результаті – розшукали зловмисників. Йдеться про 22-ох та 27-ми річних мешканців Івано-Франківщини. Як з’ясували правоохоронці, упродовж січня, зловмисники декілька раз проникали на територію птахоферми, звідки викрадали двигуни. Оперативникам вдалося розшукали осіб, яким злодії збували крадене. Усе вилучено.

Наразі вирішується питання про повідомлення фігурантам про підозру за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням) Кримінального кодексу України. Поліцейські перевіряють причетність останніх до вчинення аналогічних злочинів на території області.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...