Росія після важких втрат виводить сили з Харківщини та направить їх до Ізюму – розвідка

Виведення російських військ із Харківської області є мовчазним визнанням нездатності росії захопити ключові українські міста. Росія виводить військові підрозділи з Харківської області для реорганізації...

Виведення російських військ із Харківської області є мовчазним визнанням нездатності росії захопити ключові українські міста.

Росія виводить військові підрозділи з Харківської області для реорганізації та поповнення своїх сил після важких втрат.

Про це йдеться у щоденному звіті британської розвідки.

Українські сили продовжують контратаки на північ від Харкова, відбивши кілька міст і сіл у напрямку російського кордону. Пріоритет операцій росії на Донбасі зробив підрозділи, дислоковані на Харківщині, вразливими для мобільних та високомотивованих українських контратакуючих сил, – йдеться у повідомленні.

Незважаючи на успіх росії в оточенні Харкова на початкових етапах конфлікту, вона, як повідомляється, вивела частини з регіону для реорганізації та поповнення своїх сил після великих втрат.

За даними британських спецслужб, виведені з Харківської області сили після посилення, ймовірно, будуть розгорнуті на східному березі річки Сіверський Донець, сформувавши блокуючі сили для захисту західного флангу зосередження основних сил росії та основних шляхів постачання операцій в районі Ізюму.

Виведення російських військ із Харківської області є мовчазним визнанням нездатності росії захопити ключові українські міста, де очікувався обмежений опір населення, – наголошується в повідомленні.

Категорії
Надзвичайні новини
Новини
Loading...