На Прикарпатті вперше на лінію “103” не надійшло жодного виклику про коронавірус

В Івано-Франківській області за останню добу не було жодного виклику екстреної медичної допомоги з підозрою на COVID-19. Про це розповів керівник обласної “швидкої” Мирон...
Ambulance car speeding, blurred motion

В Івано-Франківській області за останню добу не було жодного виклику екстреної медичної допомоги з підозрою на COVID-19.

Про це розповів керівник обласної “швидкої” Мирон Матейко, інформує “Галка” з посиланням на пресслужбу медичного закладу.

Протягом доби 11 травня в диспетчерській службі КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» не зафіксовано жодного виклику з підозрою на COVID-19.

Протягом останнього періоду кількість викликів була невеликою. Проте вперше з початку пандемії протягом доби не було жодного випадку надання допомоги чи транспортування нашими бригадами пацієнтів із підозрою на коронавірусну хворобу, – повідомив посадовець.

Загалом за добу в обласному центрі екстреної медичної допомоги зареєстровано 380 викликів, з яких в заклади охорони здоров’я області госпіталізовано 130 осіб.

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...