Росіяни почали глушити зв’язок на Запоріжжі: ймовірно, підтягують підкріплення

Окупанти почали глушити мобільний зв’язок для місцевих жителів на Запоріжжі. Ймовірно, вони підтягують підкріплення і не хочуть, щоб про це дізналися ЗСУ. Про це...
колаж "24 канал"

Окупанти почали глушити мобільний зв’язок для місцевих жителів на Запоріжжі. Ймовірно, вони підтягують підкріплення і не хочуть, щоб про це дізналися ЗСУ.

Про це розповів кореспондент 24 каналу із Запоріжжя.

За його словами, росіяни знову почали глушити мобільний зв’язок. Проблеми з цим є і в Мелітополі, і Бердянську та інших окупованих територіях Запорізької області.

Це пов’язують з тим, що окупанти намагаються підтягувати підкріплення, і не хочуть, щоб люди про це повідомили Збройним Силам України,
– пояснив кореспондент.

Наразі бердянці зараз можуть слухати лише місцеве радіо, яке окупанти назвали “Свободный Бердянськ”, з нього лунає абсурдна пропаганда.

В окупованому Бердянську людей є великі проблеми з продуктами, бо супермаркети та невеликі магазини зачинилися. Також немає роботи, відповідно і грошей, – сказав журналіст.

Він повідомив, що звідти люди намагаються власним транспорт евакуюватися до Запоріжжя.

У населеному пункті Розівка у Запорізькій області (на межі з Донецькою) також немає мобільного зв’язку. Там окупанти селяться у захоплених будинках місцевих жителів. Щоб люди могли отримати їжу, росіяни пропонують їм їхати до заблокованого Маріуполя, щоб розбирати завали,
– наголосив кореспондент.

Також росіяни змушують місцевих писати заяви, нібито вони згодні тимчасово приєднатися до псевдореспубліки “ДНР” чи Росії.

До того ж, окупанти продовжують грабувати. Вони розрабували бази дорожників. У кількох населених пунктах стояла дорожня техніка, це все розікрали, зокрема, зняли колеса та двигуни.

Коментар кореспондента 24 каналу щодо мобільного зв’язку на Запоріжжі:


Категорії
Надзвичайні новини
Новини
Loading...