На Прикарпаття евакуювали 65 людей з “Азовсталі”

На Івано-Франківщину евакуювали 65 людей з “Азовсталі”. Про це в ефірі телеканалу “Галичина” повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук. “Ми нещодавно прийняли в...
Smoke rises from the Metallurgical Combine Azovstal in Mariupol, in territory under the government of the Donetsk People's Republic, eastern in Mariupol, Ukraine, Thursday, May 5, 2022. Heavy fighting is raging at the besieged steel plant in Mariupol as Russian forces attempt to finish off the city's last-ditch defenders and complete the capture of the strategically vital port. (AP Photo)

На Івано-Франківщину евакуювали 65 людей з “Азовсталі”. Про це в ефірі телеканалу “Галичина” повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

“Ми нещодавно прийняли в область 46 людей, евакуйованих з “Азовсталі”. Це — справді ті люди, які пройшли пекло. І буквально вчора увечері (12 травня — ред.) ще 19 людей також прибули на Прикарпаття. Ми їх всіх зустріли, розмістили. З ними працюють зараз відповідні фахівці й соціального, і психологічного напряму. Ми створили всі умови”, — запевнила Світлана Онищук.

З її слів, загалом на території Івано-Франківщини прихистили понад 142 тисячі людей, які були змушені покинути свої домівки через повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

Категорії
Новини
Новини
Loading...