У Франківську нацгвардієць одружився зі своєю коханою. ФОТО

Іван та Юлія познайомилися близько трьох років тому. Зі слів Івана, Юлія підкорила його серце своєю красою, доброзичливістю та чуйністю. У 2020 році Іван...

Іван та Юлія познайомилися близько трьох років тому. Зі слів Івана, Юлія підкорила його серце своєю красою, доброзичливістю та чуйністю.

У 2020 році Іван пішов служити строкову службу до лав Національної гвардії України, де згодом підписав контракт, пише 50 Полк імені полковника Семена Височана Національної Гвардії України.

Минулого року після виконання завдань в районі ООС та довгої розлуки ми зрозуміли, що хочемо стати сім’єю. В її День народження я, з великим букетом квітів, в родинному колі, зробив пропозицію. Дівчина без сумніву відповіла “Так”, а наприкінці цього року ми планували весілля. Та військове вторгнення росії внесло свої корективи в наші плани й ми побралися зараз, – каже гвардієць.

Іван це сильний та мужній гвардієць, який кожен день дбає про безпеку на вулицях наших міст, охороняючи громадський порядок, щоб кожному з нас спалося спокійно.

Звичайно, уявляли церемонію зовсім по-іншому, – розповідає наречена – Але це не головне. Відсвяткуємо пізніше, зараз головне, що ми разом і я впевнена все у наших силах.

Категорії
Життя
Новини
Loading...