У селі на Тисмениччині переселенці посадили майже пів тонни картоплі

Завдяки участі Тисменицької міської ради у програмі «Гуманітарне реагування», реалізацію якої здійснюють Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України у партнерстві з Продовольчою та...

Завдяки участі Тисменицької міської ради у програмі «Гуманітарне реагування», реалізацію якої здійснюють Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України у партнерстві з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН, перселенці на Прикарпатті отримують насіння картоплі німецької селекції для посадки.

Відтак, переселенці, які поселилися у селі Липівка Тисменицької громади спільно з педагогічним колективом Липівського ліцею посадили цими днями 450 кг картоплі, пише Курс

За цією програмою вимушено переміщені особи, а також сім’ї, які їх приймають, окрім насіння картоплі сорту «Пароллі» можуть отримати ще поросят та курей, інформує Тисменицька міська рада.

Урожай кар­топлі бу­де ви­ко­рис­то­ву­ва­ти­ся для пот­реб переселенців, які знай­шли при­хис­ток у Липівському старостинському окрузі Тисменицької громади.

У селі на Тисмениччині переселенці посадили майже пів тонни картоплі 1
Категорії
Життя
Новини
Loading...