Зоозахисники просять поліцію перевірити «Карпатський зоопарк»

Активісти зоозахисної організації UAnimals скаржаться на жахливі умови та жорстоке поводження з тваринами у «Карпатському зоопарку». Вони вже звернулися в поліцію та наполягають на...
Активісти зоозахисної організації UAnimals скаржаться на жахливі умови та жорстоке поводження з тваринами у «Карпатському зоопарку».

Вони вже звернулися в поліцію та наполягають на евакуації звірів, пише Репортер.

В Івано-Франківській області, на території «Карпатського заповідника», тварини проживають в жахливих умовах. Керівництво закладу тримає підопічних в тісних, неприбраних клітках, непридатних для нормального життя. На фотографіях та відео з закладу видно, що тварини виснажені та потребують допомоги ветеринарів, – йдеться в повідомленні зоозахисників.

UAnimals зоопарк новини Івано-Франківська

Вони вважають, що ті умови, в яких зараз знаходяться звірі — це не просто знущання, а й порушення закону України. Відтак, UAnimals написали звернення до начальника ГУ НП в Івано-Франківській області та просять перевірити законність утримання диких тварин на території «Карпатського зоопарку».

UAnimals зоопарк новини Івано-Франківська

Також ми наполягаємо на тимчасовому вилученні тварин до набрання законної сили рішення суду. Ми готові зайнятися евакуацією звірів та подальшим їх порятунком, – кажуть в організації.

Категорії
Новини
Новини
Loading...