Двох прикарпатських футболістів викликали до лав збірної України U-19

Наставник збірної України U-19 Володимир Єзерський оголосив список футболістів, що візьмуть участь у відборі на Євро-2022. До табору збірної отримали виклик і двоє прикарпатських...

Наставник збірної України U-19 Володимир Єзерський оголосив список футболістів, що візьмуть участь у відборі на Євро-2022.

До табору збірної отримали виклик і двоє прикарпатських футболістів – Артур Микитишин, що виступає у складі угорського “ІІІ. Керюлеті” та Михайло Хромей, що восени захищав кольори прем’єр-лігового “Маріуполя”.

Про це пише “Галка” з посиланням на Sport.if.ua.

Склад юнацької збірної України U-19

Воротарі: Тимур Пузанков («Шахтар» Донецьк), Дмитро Ледвій («Рух» Львів).

Захисники: Едуард Козік, Андрій Булеза, Мар’ян Фаріна (усі — «Шахтар» Донецьк), Максим Дячук, Навін Малиш (обидва — «Динамо» Київ), Віталій Роман, Марко Сапуга, Денис Підгурський (усі — «Рух» Львів), Данило Удод («Маріуполь»).

Півзахисники: Назар Волошин, Олександр Яцик, Антон Царенко (усі — «Динамо» Київ), Іван Лосенко («Шахтар» Донецьк), Артур Микитишин, Денис Шостак, Михайло Хромей (усі — «Маріуполь»), Данііл Хрипчук («Ворскла» Полтава), Ілля Квасниця («Рух» Львів).

Нападники: Єгор Ярмолюк («Дніпро-1» Дніпро), Кирило Попов («Динамо» Київ), Анатолій Семенець («Рекреатіво», Іспанія).

Відбір на Євро-2022 відбудеться в Нідерландах і розпочнеться вже сьогодні, 1-го червня. Суперниками “синьо-жовтих” у відборі будуть збірні Норвегії (1 червня), Сербія (4 червня) та Нідерландів (7 червня).

У разі потрапляння до фінального турніру збірна України зіграє у групі В разом з Англією, Ізраїлем та Австрією. Фінальний турнір триватиме з 18 червня до 1 липня у Словаччині.

Категорії
Спорт
Новини
Loading...