На четвертому місяці вторгнення в Україну Меркель нарешті визначилася з тим, на чиєму боці

Меркель заговорила про своє ставлення до ситуації на тлі критики її політики щодо Росії з боку США і ряду інших держав, у тому числі...

Меркель заговорила про своє ставлення до ситуації на тлі критики її політики щодо Росії з боку США і ряду інших держав, у тому числі за підтримку проекту “Північний потік – 2”.

На четвертому місяці повномасштабного військового вторгнення Росії на територію незалежної України екс-канцлер Німеччини Ангела Меркель все ж висловилася на підтримку України.

Відповідну заяву екс-канцлер зробила на церемонії прощання з головою німецької конфедерації профспілок, повідомляє Reuters.

Моя солідарність з Україною, – зазначила Меркель. Вона також зазначила, що підтримує дії уряду Німеччини щодо допомоги Україні та його спроби врегулювати ситуацію.

Як зазначає Reuters, Меркель заговорила про своє ставлення до ситуації на тлі критики її політики щодо Росії з боку США і ряду інших держав, у тому числі за підтримку проекту “Північний потік – 2”.

При цьому екс-канцлер Німеччини відмовилася давати будь-які поради нинішньому уряду щодо подальших кроків відносно України.

Категорії
Політика
Новини
Loading...