На Верховинщині народилася двійня

В акушерсько-гінекологічному відділенні КНП «Верховинська багатопрофільна лікарня» Любов Костюк народила двійню: хлопчика і дівчинку. Між іншим, це вже другий «дует» немовлят у цьому році....

В акушерсько-гінекологічному відділенні КНП «Верховинська багатопрофільна лікарня» Любов Костюк народила двійню: хлопчика і дівчинку.

Між іншим, це вже другий «дует» немовлят у цьому році.

Голопупці народилися на світ вагою 2350 г і 2300 г. Таким чином, відтепер у сім’ї Василя і Любові Костюків виховуватимуться четверо дітей: школярам 12-річному Ярославу і 8-річному Олексію подружжя подарувало менших братику і сестричку, – повідомляє журналіст Роман Клим.

Пологи Владислави Кімейчук з Криворівні нічим особливим і не відрізнялися б від інших, якщо не взяти до уваги той факт, що народжувала жінка у відділенні цьогоріч сотою за ліком. Пологовий будинок ощасливив крик дівчинки. Вага немовляти – 3300 грамів. Це також не перші пологи Владислави: Кімейчуки виховують Олексія (7 років) і ще зовсім маленького дворічного Сашка. Як назвуть батьки новонароджених дітей – матері залишили в таємниці, головне, щоб дитинчата росли здоровими.

Завідувачка акушерсько-гінекологічним відділенням лікарні Марія Германюк зазначила, що цей рік, як ніколи, багатий на двійні. На обліку перебувають ще дві породіллі, під серцем виношуючи пару крихіток. А всього за 2022 рік у відділенні народилося, враховуючи дві двійні, 102 діточок.

Категорії
Життя
Новини
Loading...