10 пісень, які найчастіше звучали в радіоефірі з 24 лютого

Портал TopHit, який аналізує дані українського радіоефіру, поділився списком пісень, які найчастіше лунали в ефірі за 100 днів повномасштабного вторгнення. “Це 30 пісень, які...

Портал TopHit, який аналізує дані українського радіоефіру, поділився списком пісень, які найчастіше лунали в ефірі за 100 днів повномасштабного вторгнення.

“Це 30 пісень, які найчастіше лунали в радіоефірі за 100 днів війни. Цей топ не змагання, не важливо хто перший, а хто останній”, — написали на порталі.

Список очолила пісні Kalush Orchestra “Stefania”, з якою гурт виграв Євробачення-2022.

На другому місці о ремікс української народної пісні “Ой у лузі червона калина” від південноафриканського музиканта The Kiffness з вокалом Андрія Хливнюка (“Бумбокс”) з відео, яке співак розмістив у своїх соціальних мережах.

Трійку лідерів замикає українська співачка Христина Соловій з піснею “Українська лють”, яка є своєрідним кавером на італійську повстанську пісню “Bella Ciao”.

За дослідженням, найчастіше в треках використовувалось слово “Україна”, а також часто згадували “Дніпро”, “Київ”, “Суми”, “Херсон”, “Ірпінь”, “Харків”, “Маріуполь”, “Чернігів”, “Львів”, “Буча”, “Бердянськ”, “Крим”, “Рідна земля”, “Країна”, “Вітчизна”, “Воля”, “Дім”, “Разом”, “Перемога”.

Перша десятка треків, які найчастіше звучали в радіоефірі, виглядає так:

  1. Kalush Orchestra — Stefania

2.  The Kiffness & Boombox — Oy U Luzi Chervona Kalyna (Army Remix)

3.  Христина Соловій — Українська лють (Bella Ciao cover)

4.  MBreeze — Окупанту

5.  Макс Барських — Буде весна

6.  Олег Скрипка — Героям слава

7.  Probass & Hardi — Доброго вечора (Where Are You From?)

8.  Jalsomino — Чорнобаївка

9.  Без Обмежень — Вільні люди

10.  Andi Vax — Русскии? корабль

Повний список можна глянути тут.

Категорії
Культура
Новини
Loading...