Прикарпатські ювенали здійснили мрію п’ятирічної дівчинки

Маленька Анастасія навіть не очікувала, що сьогоднішній день проведе з поліцейськими: покатається на службовому автомобілі, ознайомиться з роботою поліції, навідається до кінологічного центру, навчиться...

Маленька Анастасія навіть не очікувала, що сьогоднішній день проведе з поліцейськими: покатається на службовому автомобілі, ознайомиться з роботою поліції, навідається до кінологічного центру, навчиться прийомів рукопашного бою та отримає подарунки.

Поліцейські вважають, що усі мрії діток необхідно здійснювати, навіть у такий не простий час.

До ювенальних поліцейських Івано-Франківщини зателефонувала мама п’ятирічної Настуні. Вона розповіла, що у дівчинки неабиякий інтерес до поліції: щодня дитина запитує про роботу поліцейських, на вулиці завжди оглядається, коли бачить службове авто. Не вагаючись, правоохоронці вирушили до неї.

Здивуванню і радості дівчинки не було меж, коли вона на подвір’ї будинку побачила поліцейських.

Cпершу Настя на службовому автомобілі відправилась до поліцейського кінологічного центру, де на власні очі побачила службових собак та навіть “попрацювала” з чотирилапим напарником на спеціальному тренувальному майданчику.

Відтак, дівчинка відвідала спортивний зал, де спецпризначенці поліції Івано-Франківщини удосконалюють свою фізичну підготовку. Поліцейські навчали її декількох прийомів самозахисту.

Після цього вона відправилась до ситуаційного центру ГУНП. Тут дівчинка мала змогу побачити, як надходять повідомлення від громадян та як на них реагують поліцейські.

Вона була у захваті, що змогла покаталася на службовому автомобілі, спробувала, як працюють проблискові маячки.Але на цьому сюрпризи не скінчилися. Ювенальні поліцейські подарували дитині солодощі та подарунки.

Поліцейські розповідають, що під час візиту дівчинка настільки захопилась зустріччю із гостями, що не хотіла їх відпускати. Тому нові друзі у погонах пообіцяли повернутися.

Мати Насті подякувала правоохоронцям за таку увагу і побажала їм легкої та безпечної служби.

Категорії
Життя
Новини
Loading...