У Франківську відновили роздачу продуктових пакунків для пільговиків

В Івано-Франківську продовжують допомагати тим, хто у скруті. Для мешканців громади пільгових категорій відновили роздачу продуктових пакунків. А також триває видача соціальних виплат. Перед...

В Івано-Франківську продовжують допомагати тим, хто у скруті.

Для мешканців громади пільгових категорій відновили роздачу продуктових пакунків. А також триває видача соціальних виплат.

Перед Великоднем організували роздачу продуктових наборів для громади. Зараз ми продовжуємо. Є рішення виконавчого комітету про виділення коштів. Надаємо продуктові набори людям з інвалідністю І та ІІ групи, людям “золотого віку” 70+ та батькам, що виховують дітей з інвалідністю, – розповідає директор міського департаменту соціальної політики Василь Семанюк.

Каже, що в набір входять найнеобхідніші продукти довготривалого зберігання: олія, цукор, крупи та ін. Необхідно звернутися в департамент соціальної політики, що на вул. Грушевського, 29 (каб.1).

Я задоволена, що отримала такий пакунок. Написала заяву, адже пенсія не дуже велика. І тут зреагували і допомогли, – ділиться 80-річна пані Іванна.

Варто зауважити, що продуктовий пакунок люди “золотого віку” можуть отримати за умови, що станом на 1 січня 2022 року вони отримували пенсію не більше ніж 3 тисячі гривень.

Розумію, що зараз непросто. Війна так чи інакше торкнулася кожного. І наше завдання підтримувати та допомагати тим, хто зараз у скруті, – каже міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Також в Івано-Франківську триває видача соціальних виплат для людей “золотого віку” (70+), дітей військовослужбовців (до 18 років) та людей з інвалідністю І та ІІ груп. Щотижня на засіданні виконавчого комітету затверджують нові виплати. Для того, щоб отримати таку допомогу, необхідно звернутися в Івано-Франківську у ліцей №3 на вул. І. Франка. Або ж в селах громади – у ЦНАПи.

На черговому виконкомі, 16 червня, затвердили допомогу для 1044 людей “золотого віку” 70+ і 30 діток військовослужбовців. А також для 55 людей з інвалідністю.

Категорії
Місто
Новини
Loading...