На Франківщині незаконно видобували піщано-гравійну суміш. ФОТО

Минулої доби дільничний офіцер поліції в селі Соколівка, що в Косівській територіальній громаді, виявив вантажний автомобіль «УАЗ» із гравієм. Поліцейський встановив, що у водія...

Минулої доби дільничний офіцер поліції в селі Соколівка, що в Косівській територіальній громаді, виявив вантажний автомобіль «УАЗ» із гравієм.

Поліцейський встановив, що у водія відсутні документи, які дають право на видобуток чи перевезення корисних копалин.

Наступний факт незаконного забору піщано-гравійної суміші був задокументований рожнятівськими поліцейськими в Дубівській ТГ.

На березі річки Дуба поліцейські виявили автомобіль “Урал” з навантажувачем. Керманич не зміг пояснити законність своїх дій та не дав жодних дозвільних документів.

На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу для документування правопорушення.

У порушників співробітники поліції вилучили транспортні засоби та помістили їх на територію відділів поліції. Наразі вирішується питання про накладення арешту на транспортні засоби.

Відомості про правопорушення слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення встановлених правил охорони надр, якщо це створило небезпеку для життя, здоров’я людей чи довкілля.

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...