З-під завалів всю ніч діставали бездиханні тіла: яка ситуація в Кременчуці, де ракета знищила ТЦ разом з людьми

Російська армія на чолі з диктатором Путіним завдала звірячого ракетного удару по ТЦ в Кременчуці Полтавської області, де на момент атаки була понад тисяча...

Російська армія на чолі з диктатором Путіним завдала звірячого ракетного удару по ТЦ в Кременчуці Полтавської області, де на момент атаки була понад тисяча цивільних людей всередині.

Безжальний ракетний обстріл РФ у Кременчуці, внаслідок якого, станом на ранок 28 червня, загинуло 18 осіб, а 36 осіб вважаються зниклими безвісти і ще понад два десятки потрапили до лікарні з пораненнями, викликав реакцію обурення від світових лідерів та міжнародної дипломатії. На місці атаки досі триває розбір завалів, повідомляє ТСН

Розповідаємо головні новини про нещадний ракетний обстріл росіянами ТЦ “Амстор” станом на ранок 28 червня:

Слід додати, що, за інформацією начальника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна, станом на ранок 28 червня рятувальники розібрали 50% завалів, які залишилися після влучання російських ракету торговий центр “Амстор”.

Бійці ДСНС, поліція та волонтери працювали усю ніч, аби врятувати людей. Вночі приблизно 400 рятувальників розбирали завали.

Зараз на місті працює як комунальна техніка, так і спецтранспорт Державної служби з надзвичайних ситуацій. Вивчаються усі обставини жахливої трагедії.

Також Лунін повідомив, що  додаткової потреби у донорській крові немає. Постраждалим надається необхідна допомога.

Категорії
Надзвичайні новини
Новини
Loading...