В Івано-Франківську оштрафували директора АЗС, який продавав незаконно виготовлений бензин

В Івано-Франківську директора АЗС, який продавав незаконно виготовлений бензин, суд оштрафував на 85 тис. грн і конфіскував та знищив неякісне пальне. Чоловік визнав свою...
Заправка автомобіля бензином на автозаправній станції (АЗС) у Києві, 17 травня 2021 р. Фото Ковальчук Віктор / УНІАН

В Івано-Франківську директора АЗС, який продавав незаконно виготовлений бензин, суд оштрафував на 85 тис. грн і конфіскував та знищив неякісне пальне. Чоловік визнав свою вину і передав на потреби ЗСУ і Нацгвардії 10 000 літрів якісного дизельного палива й 60 тис. грн.

Про це повідомили на сайті обласної прокуратури.

Слідчі з’ясували, що в лютому 2022 року директор автозаправної станції незаконно придбав та зберігав контрафактний бензин. Разом з якісним пальним чоловік продавав і фальсифікат на своїх заправках на околицях Івано-Франківська

“Під час обшуків на АЗС слідчі знайшли і вилучили понад 18 600 літрів незаконно виготовленого пального, яке не відповідало вимогам державних стандартів”, — йдеться у дописі.

Івано-Франківська обласна прокуратура підтримала публічне обвинувачення щодо директора АЗС за незаконне зберігання та збут підакцизних товарів (частина 1 стаття 204 ККУ).

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...