Британія ввела санкції проти родички путіна та другої найбагатшої людини рф

Уряд Великої Британії оголосив про нові санкції, які вдарили по найближчому оточенню президента рф володимира путіна. Про це йдеться у заяві на сайті британського уряду, пише “Європейська...

Уряд Великої Британії оголосив про нові санкції, які вдарили по найближчому оточенню президента рф володимира путіна.

Про це йдеться у заяві на сайті британського уряду, пише “Європейська правда”.

Серед тих, хто потрапив під санкції, Володимир Потанін — друга найбагатша людина росії, власник великого конгломерату “Інтеррос” та найбільший бенефіціар “Норільського нікелю”.

Потанін продовжує накопичувати статки, підтримуючи режим путіна, купивши “Росбанк” і частки в “Тінькофф Банку” після вторгнення росії в Україну, – йдеться в повідомленні.

Під санкції також потрапила Анна Цивілєва, двоюрідна племінниця путіна та президент відомої російської вугледобувної компанії АТ “Група Колмар”.

Чоловік Цивілєвої Сергій Цивілєв є губернатором багатої на вугілля Кемеровської області, і пара отримала значну користь зі своїх відносин з путіним. АТ “Група Колмар” сьогодні також перебуває під санкціями.

Поки путін продовжує свій огидний напад на Україну, ми використовуватимемо санкції, щоб послабити російську військову машину. Сьогоднішні санкції показують, що ніхто й нічого не випадає з уваги, зокрема й найближче оточення путіна, – йдеться в заяві.

Категорії
Політика
Новини
Loading...