По Білгород-Дністровському району росіяни вдарили 3 ракетами Х-22

Російські загарбники вдарили по Білгород-Дністровському району Одеської області трьома ракетами Х-22, їх запустили з напрямку Чорного моря. Про це повідомила Одеська міська рада з посиланням...

Російські загарбники вдарили по Білгород-Дністровському району Одеської області трьома ракетами Х-22, їх запустили з напрямку Чорного моря.

Про це повідомила Одеська міська рада з посиланням на офіційне повідомлення ОК “Південь” та заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram.

Унаслідок нічного ракетного удару літаками стратегічної авіації Ту-22 з напрямку Чорного моря по Білгород-Дністровському району Одещини 3 ракетами Х-22 вражено багатоквартирний будинок та дві бази відпочинку, – повідомили в ОК “Південь”.

Заступник керівника ОПУ Кирило Тимошенко повідомив, що росіяни завдали ракетних ударів по селу Сергіївка. У дев’ятиповерховому будинку зруйновано зовнішню стіну та перекриття з 1 по 9 поверх. 

На одній базі відпочинку пошкоджено два поверхи житлового корпусу. 

Станом на 05:30 виявлено 17 загиблих, з них 1 дитина. Медичну допомогу надали 31 постраждалій особі, серед яких 4 дитини та вагітна жінка. З-під завалів врятували 8 осіб, з них 3 дитини. Важких поранених госпіталізовано. 

Рятувальні роботи тривають. Також на місцях влучань ракет працюють слідчо-оперативні групи.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...